Ny vecka

Bild 2012-07-18 kl. 12.19

Ny vecka , ny måndag och nya möjligheter. Det är en tanke jag alltid vaknar upp med om måndagarna. Nu var det 3 måndagar sedan jag stod i butiken. Måndagar är en dag då vi alltid har så otroligt mycket och göra efter veckan och helgen som varit. Även om jag saknar sol och sommar just nu, ska jag inte klaga på måndagarna som varit haha. . . Vill önska er en fantastisk måndag och en god start på veckan. Min startar med en dag på Kouture följt utav ett gott träningspass i kväll. Nu ska jag komma igång med det. Jag behöver energi då man inte får så mycket utav solen här för och säga det så 🙂

KÄRLEK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s