ÄNTLIGEN !!!

20130502-230629.jpg

Den här dagen har jag väntat på i ett år !!! Jag har blandade känslor då den här dagen varit otrolig speciell. Jag har inte landat helt. Det är egentligen en rätt så privat sak. Men har äntligen vunnit en sak som jag absolut förtjänade och göra. Och jag hittar inga ord i och beskriva den lyckan. Utan och gå in djupt in i saken så kan jag bara nämna att ämnet berör NAV och gammal arbetsgivare som enbart ville förstöra för mig. Saken blev rätt så allvarlig och min advokat blev inblandad i saken. I ett år har jag inte fått rätten till och vara gravid. Eller betrodd i saken. Ingen har helt förstått att det absolut inte varit lätt och att jag behövt vila genom perioden pga vissa omständigheter. Men nu är saken mer eller mindre färdig och jag kan äntligen lägga en stor börda åt sidan i det som stört mig dagligen i nästan ett år.

. . . tillbaka till det roliga. Textilforum har skrivit en artikel om oss 🙂 7 miljoner i en butikslokal på 40 kvm under 10 månader !!!!

20130502-232629.jpg

Se bort i från bilden på mig hahaha. Skämt åt sido. Kouture har haft en fantastisk start. Och jag måste faktiskt ge mer ära och creads till Natalie och tjejerna det året då jag varit gravid och inte haft samma möjlighet som jag önskat det första året, Jag är så otroligt stolt och glad. Detta är en dröm jag inte kan beskriva med ord. Lovar ett inlägg senare ( har en del utav dem nu ) där jag går djupare in på det året som varit för min del men även för Koutures del. Det har aldrig varit meningen och klaga men nu ser ni i vilka omständigheter jag och Natalie jobbar i. Vi har byggt ett varumärke , ett namn på otrolig kort tid. Och bak den framgången står hårt arbete. I tillägg är jag en mamma och en fru. Roller som jag också ska vara bäst i. Så förstå mig bara av och till det är inte meningen och klaga på att jag till tider är sliten 🙂

// Sonena

2 comments

  1. Så glad för din skull! Så roligt att det går bra för dig, med tanke på din tuffa uppväxt och allt flit med verksamheten.

  2. Gratulerer! Du er en inspiration for alle kvinner og spesiellt innvandrer kvinner som ønsker å forsøke seg som grundere. Lykke til videre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s