Amsterdam

20130522-232123.jpg

Nu har det gått en månad sedan jag kom hem i från Dubai. I morgon startar vi resorna på nytt igen. Vår första destination blir Amsterdam. Jag och Natalie reser i morgon till fredags kväll. Det blir bara inköps möten. Då vi reser på eftermiddagen i morgon får vi hela kvällen till och vila oss lite. Vi tänkte ta en middag och faktiskt få lite egen kvalitets tid hahaha. Jag och Natalie som är otroligt goda vänner till privat får faktiskt inte så mycket ” vänner ” tid. Vi jobbar hela tiden eller med varandra. Det blir väldigt sällan vi får rum till och prata annat en Kouture. Detta ser jag verkligen fram emot. På fredag blir upp tidigt för och starta dagen med inköps möten 🙂 Jag har aldrig varit i Amsterdam förr bortsett på flygplatsen. Så jag ser fram emot en liten resa. Även om den blir kort.

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s