One night in AMSTERDAM

Amsterdam var magiskt !!! Vi landade sent men fick med oss en kväll på restaurangen Momo. Det är en japansk restaurang med god atmosfär , musik och sjukt god sushi. Det kan starkt rekommenderas. Vi var trotts allt i Amsterdam och vem vill säga nej till utelivet där när man väl är där ? Jo vi !! Jag hade verkligen lust och ta mig en runda ut men då vi skulle stå upp tidigt på fredagen var vi tvungna och avsluta kvällen tidigt.

Inköpen gick bra och nu längtar jag till hösten då vi får in allt. Det kommer så mycket fint att jag kan inte beskriva det i ord. Bortsett från att min lön kommer att försvinna innan den kommit haha 🙂 bara glädje er 🙂

20130526-171653.jpg

20130526-171709.jpg

20130526-171722.jpg

Jag har på mig Jofama by Marie skinnjacka från Kouture. Steve Madden pumps och smycken från jewells of Norway. Allt hittar ni i butiken eller online på http://www.kouture.no Byxorna är i från vår egen Kouture kollektion. Jag älskar dem och har arbetat ett tag med dem då jag sliter något fruktansvärt med och hitta fin byxor. Så vi har verkligen jobbat hårt med och få fram dem perfekta byxorna med en fin passform som ska passa alla till olika tillfällen. Väntar spänt på vilken respons dem får 🙂

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s