London :)))

Efter 6 dagars arbete gick den 7 på en resa till London. Av och till tackar jag Gud för all energi och alla krafter jag får till och hålla ut den intensiva vardagen. Eller så handlar det mer om en trivsel i vardagen. Jag älskar verkligen allt i mitt liv just nu. Och kunde aldrig byta bort en enda sekund mot något annat. Trotts tuffa och långa dagar möts jag utav kärlek och trygghet hemma. Och på Kouture blomstrar utvecklingen och vi har det så otroligt roligt i butiken.

Väl framme i London köpte vi med oss sushi innan vi checkade in. Där efter tog vi oss en inspirations runda runt gatorna. Vi bor mitt i stan , rätt vid sidan av Topshop. Så alla butiker och gator ligger rätt runt hörnet. Här bor vi alltid. . . Efter en runda kom vi tillbaka och ordnade oss innan vi tog taxin vidare till Maze Grill Gordon Ramsay restaurang. Man får ju sky höga förväntningar när man tänker att det är självaste Gordons restaurang man ska äta på. Och som förväntat smakade maten bara så fantastiskt. Jag älskar kött i mängder. Jag kan äta massa även om det känns som om magen ska spricka. Där satt vi två och njöt verkligen varje tugga. Nu ligger vi i sängen helt utslagna för och snart sova. I natt kommer jag garanterat och sova gott. Vilket är super då vi ska på Lipsys viktigaste inköps kollektion. Nämligen jul kollektionen.

20130602-230553.jpg

20130602-230619.jpg

20130602-230625.jpg

20130602-230632.jpg

I dag har jag på mig en total outfit i från Kouture. Skor , jacka , byxor , topp ( kommer snart ) och armband. Byxorna som många utav er har frågat efter är i från vår egen Kouture kollektion som nu finns i butik och online på http://www.kouture.no Dem här byxorna kommer jag och bo i då jag verkligen ÄLSKAR dem.

One comment

  1. Hei ! Har den hvite toppen kommet i nettbutikken ? Kikket etter den, men kunne ikke se noen som lignet helt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s