Back in Oslo

20130604-011543.jpg

Äntligen ligger jag i min egen säng igen. Låter ju som om jag varit borta länge nu haha. Men av och till finns det bara inget som är skönare en och få ligga i sin egen säng. Speciellt efter en lång dag. Inköps mötet gick super fint och jag längtar till hösten och vinterns alla nyheter. Låter så dumt när sommaren är här. Men inköpen till sommaren gjordes för så länge sedan att jag nästan inte ens kommer ihåg allt haha. När man ser så mycket fint vill man bara ha det där och då.

Även om det blev en kort resa , så har London en massa shopping och erbjuda. Vi tog oss en liten titt och fick med oss lite smått och gott. Den gula toppen köpte jag i från Zara bl.a. och jag älskar inte bara snittet utan ÄLSKAR verkligen färgen. I sommar kommer jag klä mig en del i gult. Vad tycker ni om färgen ??

Nu svider ögonen och jag är klar för och sova nu bara. Vi hörs i morgon.

// S

2 comments

  1. Gult er faktisk veldig fint! Begynner å få sans for den fargen selv nå 🙂 Du kledde også fargen, Sonena 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s