Lite smått och gott i från London

När man äger en egen kläd butik med hand plockade plagg kan man lätt bli kräsen på mycket utav det andra som finns där ute. Även om vi inte har allt i vår egen butik , har jag nu bättre kontroll på och inte shoppa allt för mycket i andra butiker. Jag går väldigt sällan ut för och shoppa i Oslo. Minns egentligen inte när jag gjorde det sist. Utan jag har väll gått inom lite här och då på väg till olika saker eventuellt. I alla fall så har London massa massa massa shopping och erbjuda. Vi tog oss en liten runda. Men så kräsen jag blivit. Hittade den gula tshirten ifrån Zara , 2 maxi klänningar, en kavaj och ett par sandaler. På taxfreen på väg hem blev det ett nytt läppstift. Något jag är besatt och beroende utav. Från Dubai kom jag hem med 5 nya. Jag måste bara haha 🙂 Men lite smått och gott blev det.

20130605-222340.jpg

20130605-222346.jpg

20130605-222352.jpg

20130605-222359.jpg

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s