Koutures första fest

Igår öppnades dörrarna kl 22.00 på Sollihagen. Vi välkomnade våra nära och kära , kunder och leverantörer till en stor fest i samarbete med Oslo Hair. Det var faktiskt första gången vi arrangerat något liknande och resultatet blev fantastisk. Lokalen fylldes med folk. Vi hade sushi och välkomst drinkar till gästerna. Catwalk med uppträdanden osv. Allt var bara så bra 🙂

20130615-224204.jpg

20130615-224210.jpg

20130615-224216.jpg

Jag blir bara så otroligt stolt. Se så vackra och fina tjejerna är. Oslo hair stod för hår och make up på tjejerna. Vi stod för kläder. Fina fräscha sommar kläder. Själv hade jag och Natalie på oss nya Midori klänningar. Allt hittar ni online på http://www.kouture.no

Jag uppdaterar er med fler bilder i morgon. Då jag väntar på bilder i från fotografen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s