Maxi klänningar

Maxi klænningar

Sommar är här och vi har åter igen satsatt på sommarens MUST HAVE plagg, nämligen Maxi klänningar. Vem vill inte känna sig sommar fräsch och fin samtidigt ? Vardags fin och stråla ute i det fina vädret? Maxi klänningar är ett plagg som passar alla oavsett tillfälle. Förra året var jag gravid den här tiden och jag bodde i maxi klänningarna. Då jag kände mig ännu finare en dem tråkiga mamma kläderna som fanns där ute. Nu har vi fått in en del fint på Kouture. Och det flyr bara ut. Vi får nyheter varje vecka med massa fint. Men det tar slut lika fort som det kommer haha. Nu har vi fått upp en del online. Ni hittar nyheterna på www.kouture.no 

Jag blir så stolt över hur fina tjejerna ser ut i våra kläder

fest 3 fest fest2 ida

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s