Dockan har tagit sina första steg

20130618-004348.jpg

En överlycklig liten Alvira , tog sina första egna steg i går. Vi satt och lekte då Alvira stod vid vardagsrums bordet. Plötsligt släppte hon händerna och började och gå mot mig helt själv. Det blev 4-5 steg innan hon föll på rumpan och log. Som mamma blev jag helt överlycklig och ville bara pussa ihjäl henne. Så ställde jag upp henne på nytt igen och hon fortsatte. Alvira är 10,5 månader och har haft en fantastisk fin utveckling. Hon har startat tidigt med otrolig mycket. Det jag beundrar henne för är hennes önskan om självständighet. Hon vill göra allt själv även om hon inte klarar det. Allt i från äta , dricka , borsta håret och leka. I dag har hon gått en massa och släppt händerna för och gå på eget initiativ. Hon ler och skrattar. Man ser att hon tycker om det.

20130618-005024.jpg

20130618-005032.jpg

I dag hade vi en mor och dotter dag. Eller vi har haft det hela helgen egentligen. Jag älskar dem dagarna och prioriterar enbart Alvira. Vi åkte till Toys R Us och där gick Alvira amok. Vi köpte så otroligt mycket nytt och fint. Där efter gjorde vi om hela barnrummet innan vi tog oss en timme ute i sandlådan. Tiden går så fort. Hon har vuxit så enormt mycket på senaste. I dag är jag en stolt mamma och jag längtar så till att hon kan gå ordentligt vid sidan utav mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s