Nya fräscha naglar

20130619-232806.jpg

I dag var jag hos Camilla och fixade naglar och bryn. Jag är i en fas där jag extremiteter en del med naglarna. Jag har haft fransk manikyr i många många år. Nu har jag gått mot vinden och provar på en massa nytt. I dag provade vi på något nytt efter en inspirations bild. Vitt med guld. Jag var vara tvungen då det såg så fint ut. Så handlar det mer om och prova något nytt en det gamla klassiska. Nagel trenden just nu ( som ni kanske fått med er ) är blandade färger på kantiga korta naglar. Jag är alltid så feg till och prova på nytt. Så jag visade Camilla bilden och gav henne ansvaret. Naglarna är mina. Hon har grundat med akryl så vit schellack över. Där efter satte hon guld glitter över dem naglarna jag ville ha guld på. Där efter toppade hon det hålla med topcoat. Jag är super förnöjd. Vad tycker ni ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s