Godnatt

20130626-000218.jpg

Så var det läggdags igen. Jag förstår inte vart dagarna och tiden tar vägen !!! Men när man har det bra och njuter tiden så försvinner den i från en. Juni månad har varit otrolig speciell för mig. Massa jobb och massa som hänt och händer. Till helgen reser vi igen. Fast den här gången reser jag med min man och vänner. Vi ska på bröllop utomlands. Innan dess har jag massa arbete på Kouture och göra. Känner att det konstant är och göra. Jag har inte ens planerat sommaren ännu då jag inte går tiden till och sätta mig ner och faktiskt göra det. Men vi tar det mer eller mindre som det kommer. Jag längtar till helgen och festligheterna. Men det jag längtar mest till är fredagen. Då ska jag unna mig en spa dag med min man. Massage , kropps skrubb , lera bad och allt det där väntas. Jag längtar !!

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s