Bröllop i Vilnius

Jag vet inte vart jag ska starta, eller med vilka ord jag ska beskriva min helg i Vilnius. Som ni vet var jag på ett bröllop. Ett av våra närmaste vänner par och grannar gifte sig i lördags. Då Aiste är född och uppvuxen i Vilnius blev det naturligt för henne och ha sitt bröllop där. Familj och vänner i från Norge tog flyget på torsdag / fredag ner för och vittna deras kärlek till varandra. Bröllopet var absolut det finaste , vackraste och roligaste jag varit på. Jag grät tillsammans med många andra genom ceremonin. Och dansade senare till kl 06.00 på morgonen !!! Låt bilderna prata lite för sig själv 🙂

 

IMG_0111

IMG_0116

IMG_0123

IMG_0132

IMG_0142

IMG_0143

IMG_0145

IMG_0149

IMG_0151

IMG_0158

IMG_0172

IMG_0191

IMG_0202

 

 

Jag har så otroligt många fina bilder men pga deras privata kan jag inte publicera ut allt fr mycket. Min helg har varit fantastisk och jag önskar dem livets bästa.

3 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s