Jump Suit – Mitt favorit plagg i sommar

574518_599263833427578_1723635737_n

 

 

I år har jag blivit helt besatt utav 2 plagg. Det ena är absolut jump suiten. Den har varit ute länge , men det är inte förren nu jag blivit helt besatt utav plagget. Helst i svart. En färg man kan bolla med som man själv önskar. Till vardags kan man piffa upp dräkten med en skinn jacka , fina sandaler , och sol glasögon. Till kvälls sätter man på sig smycken och pumps. Detta är absolut ett must have i min garderob just nu. Efter att vi fick in vår första på Kouture , har jag stadigt letat mig ihjäl i olika butiker på och hitta olika varianter. Och suttit en del på nätet för inspiration. Den jag har på mig på bilden hittar ni HÄR 

 

Jag älskar och inspireras så otroligt mycket utav Victoria Beckhams klädstil. Många kan tycka att den är för A4 eller för bas. Men det är just basic , enkelt och stilrent som gör det elegant. Tillsammans med smycken och pumps. Jag älskar verkligen jump suitens hon har designat i sin senaste kollektion.

 

Frame MON-CelebJumpsuits1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s