Ny Dubai resa bokad

20130704-200837.jpg

3 långa månader kvar , men plötsligt sitter vi på flyget till Dubai IGEN 🙂 dagar som vi har nu är så omotiverade. Man får seriöst inte lust till och göra något annat efter jobbet. Jag blir så sömnig i tillägg då jag inte får min sol dosering. Vanligtvis reser folk utomlands då. Eller nu egentligen. Men vi reser inte för en 30 september 🙂 främst pga mycket arbete innan dess. Men även för och fira vår 5 års dag i Dubai. Vi flyger utan barn den här gången. Alvira blir hos min mamma. Där efter får vi 3-4 dagar ensamma innan vi möter våra vänner som kommer ner senare. Jag läääängtar. Ohhh sol och sommar. Men främst DUBAAAII :))))

One comment

  1. Du er kjempe pen….men det kunne vært veldig spennende om du hadde skrevet hvordan du møtte mannen din, dere er IDOL PAR :)))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s