Lite nytt på Kouture

20130712-215822.jpg

Så var veckan över för mig och jag kan starta min första och enda helg i Juli. För mig spelar det inte så stor roll då vi har såååå mycket fint i butiken just nu. Vilket gör det super roligt och jobba just nu. Vi har fått in en del nytt i från Midori och Urban Expression , och nästa vecka får vi in mer i från Midori , AX Paris och Hector Boots. Jag älskar verkligen dagarna med leverans och nyheter i butiken. Främst för att det är nyheter men även för att dem försvinner lika fort som dem kommer. Pga semester månaden har jag inte hunnit ta bilder till Miinto ännu , men jag hoppas på att jag får ordnat det till nästa vecka 🙂

20130712-220415.jpg

20130712-220421.jpg

20130712-220430.jpg

20130712-220435.jpg

Se på dem här fantastiska väskorna !! När vi gör inköp så tar vi in saker vi själva har lust på. Det vill säga att när vi får in nyheter sliter vi verkligen med och begränsa oss med vad vi själva ska köpa. För jag har ju lust på ALLT haha 🙂

2 comments

  1. Hei!
    Jeg elsker bloggen din og er innom hverdag. Kunne du oppdatere den litt oftere ? :))
    Du er en kjempe sterk jente som har nådd mye i livet ditt blant annet å realisere drømmen din! Du er et forbilde for meg!
    Du lovte jo et innlegg om din og Cesar sin kjærlighetshistorie.. Når kommer den ? 🙂
    Ha en fin dag videre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s