Alvira 1 år

20130724-002335.jpg

Den 23.07.12 såg du världen för första gången med dina stora vackra ögon. I samma ögonblick fångade du mitt hjärta. I dag är du 1 år gammal och tiden har gått så enormt fort.

I den stunden du föddes anade inte jag vad du skulle betyda för mig. Med tiden som gick omskapade du mig som person. Du har givit mig en ny mening med livet. Du förgyller min vardag med så enormt mycket glädje , lycka och obeskrivlig kärlek Alvira. Du är både min motivation och styrka. Vem kunde ana att en så liten docka skulle betyda så enormt mycket ?

20130724-002921.jpg

Nu har det gått ett år Alvira. Ett minnesrikt år som inte bara utvecklat dig, men även mig. Vi har upplevt så mycket tillsammans. Du har skapat en harmoni och ett komplett hem för oss. Tack för allt min docka ❤

Jag kan fortsätta och skriva eller försöka utrycka mina tankar , ord och kärlek för dig. Men det blir inte tillräckligt. Allt du ska veta är att mamma och pappa älskar dig så högt. Du betyder allt för oss. Vi kan aldrig föreställa en dag utan att du öppnar alla skåp i köket och slänger ut kastruller och bestick. Eller att du drar ut TV sladden varje gång mamma och pappa försöker se på TV. Eller att du löper in på toaletten och drar ut toalett pappret. Eller . . . Ja du är vår fantastiska bus unge. Du är så underbar och så fantastisk. Må du leva i 100 år min vackra dotter.

Massa kärlek // från din mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s