Ny väska ÄNTLIGEN

20130725-210505.jpg

Se vad som kom med mig i dag haha 🙂 är det bara jag , eller är det bara sjukt dåligt med utval utav väskor i Oslo ? Jag har länge letat efter en liten klassisk väska utan resultat. Nu är jag så trött på det jag har och behövde något nytt. Men känner att jag inte helt hittat något som fallit i smaken. Men i måndags gick jag förbi ett skyllt fönster och där phängde den lilla svarta klassiska väskan. Svart och guld. I tillägg var den super billig. Efter att ha tittat på Micheal Kors , L.V , Mulberry , Marc Jacobs etc så hittade jag inget finare. Så i dag fick den lilla väskan följa med mig hem. Jag har ingen väska i från DKNY sedan innan så varför inte ??

6 comments

  1. exakt den modellen har jag letat efter i evigheter! Vad heter den?
    Vore jättegulligt om du kunde svara, känns som att det är väskan i mitt liv 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s