Victoria Black Maxi Dress

maxi blk kopia

 

Godmorgon på er 🙂 Ännu en vecka närmar sig sitt slut och många är klara för helgen. I mitt fall jobbar jag ännu en helg. Jag känner mig lite smått trött , men det är typsikt att jag inte fungerar till normalt innan jag druckit liter utav energi dricka haha. . . .

I dag åkte vår nya maxi klänning Victoria på. Jag älskar materialet , pass formen och färgen. Svart kan aldrig gå fel. Klänningen är så klassisk och fin. Samtidigt super elegant och bekväm. Den får mig på bättre humör i dag haha. Ja ni vet när man känner sig trött och får på sig något som man känner sig fräsch i , så får man plötsligt massa energi ? Så känner jag i dag.

IMG_0462

 

Klänningen finns i butik , online i Norge HÄR , och online i Sverige HÄR 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s