Hemma igen efter fashionweek

Så var jag hemma i från Köpenhamn och fashionweek. Vi reste på onsdagen och jag tog ett tidigt flyg hem på fredagen. Fashionweek i Köpenhamn innebär massa jobb , möten och utsikt på nytt. Vi har varit på utsikt efter vårens trender, något som inte alltid och så lätt och veta i dag. Det ligger en massa arbete bak det. Allt jag kan säga är att våren har sååååå mycket fint och bjuda på. Sommaren kom och gick , jag fick aldrig njuta den. Därför känns det då konstigt och föreställa våren / sommaren nästa år. Men allt jag kan säga är att det kommer så mycket fint. Önskade att vi kunde få det NU 🙂

. . . efter långa intensiva dagar och veckor valde jag och min man och ta en tur ut i helgen. Jag hade på mig Sarah Navy Bandage Dress i från Midori. Jag ÄLSKAR färgen och modellen.

20130812-230805.jpg

20130812-230810.jpg

20130812-230817.jpg

20130812-230823.jpg

Den finns online på http://www.kouture.no / http://www.kouture.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s