Primeboots @ Kouture

20130812-232558.jpg

I fredags fick vi ett efterlängtat märke. Nämligen Primeboots. Jag älskar inte bara nyheter i butiken , utan älskar när vi får in nya märken. För oss handlar det hela tiden om och för nya butiken , prova nya märken , nya trender och hela tiden hänga med i vad som är eftertraktat på marknaden. Vi har ju en del fina sko märken som bl.a. Steve Madden. Men där har vi större fokus på klackar och annat fint till vintern. Vi saknade fina ordentliga höst / vinter skir som är snygga , trendiga men klassisks oavsett. Där passade primeboots in perfekt. Jag ska nog köpa mig ett par också men vet inte bara vilka 🙂 Vi har fått in 3 modeller till och starta med. Alla finns i butik och kommer online till veckan.

20130812-232754.jpg

20130812-232801.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s