Stockholm

20130818-001317.jpg

Efter en lååång sommar innehållet med massa arbete , tig jag flyget med Alvira i fredags till Stockholm för 1 veckas vila och återhämtning. Då jag hade en ledig helg valde jag och resa ner på fredagen då min man oavsett jobbade. På måndag kommer han och vi får några dagar tillsammans här också.

Vi har det helt fantastiskt här. Resan var krävande då Alvira vägrade samarbeta och sitta stilla i 1 timmes tid. Plötsligt försvann vagnen bland bagaget i Stockholm och så fick vi den efter massa tjat och väntan. . . Väl framme möttes jag utav mamma och massa massa mat. Jag ska bara äta och slappna av en massa här. Precis som man gör på en semester. Alvira stor trivs här och har redan lyckats vända upp och ner på mammas lägenhet. I dag hade jag ett stort uppdrag och det var och hitta en säng till henne. Något vi åkte Stockholm runt för och göra. Men nu ligger hon gott i sin säng och jag ligger också klar för och sova nu. Ska bli så skönt och slippa vakna till en väcker klocka. Mamma vaknar tidigt , i samma tid som Alvira. Vilket gör att jag kan sova lääääänge 🙂

Vi hörs i morgon godnatt // S

3 comments

  1. Jag såg dig idag i Gallerian med din man och lilla flickan! 😀 Jag ville säga ”hej”, men vågade inte 😛 Ha en fortsatt trevlig semester! 🙂

  2. Hej Sonena. Jag älskar era Midori-klänningar och skulle gärna vilja köpa en till min 25-årsfest i september. Har ni någon ”fysik” butik i Stockholm? Tacksam för svar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s