En dag på miinto

20130903-230302.jpg

20130903-230311.jpg

I dag var jag på miinto kontoret och tog bilder på över 40 nya plagg. Jag vet inte vad jag ska säga om plaggen bortsett från att jag älskar dem. Klänningar , jeans , överdelar och mycket mer , har kommit in just nu och säljer redan som smör. En utav mina favoriter är den här lipsy klänningen. Visst är dem fin ? Jag räknar med att vi får upp det online i löpet utav i morgon eller i över morgon. Det kommer online i Norge & Sverige 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s