Ny vardag med nya rutiner

Hej på er 🙂

Det var länge sedan jag skrev något här märker jag. . . Nya rutiner , ny vardag och massa massa massa arbete på Kouture. Jag måste erkänna , HUR FÅR MAMMOR TILL DET ? Jag menar kombinationen utav arbete och familj med barn ? Det här med dagis är absolut något nytt i vårt hem. Det med rutiner är inte lätt. Det är nu jag inser hur kort om tid jag har om dagarna. Jag står upp runt 7 varje morgon. Där efter blir det frukost och fixa Alvira. Lämna henne och sen blir det antingen direkt till Kouture eller så har jag faktisk tränat 3 gånger den här veckan innan jag jobbat. Men kvällarna är trista då jag knappt får den tiden jag önskar med Alvira. Detta med sena arbetes tider kan vara otroligt krävande. Men jag tänker oftast att jag inte är ensam. Jag vet att många föräldrar offrar och sliter kanske just med det där. Allt jag tänker är och arbeta hårdare för ju snabbare jag får Kouture på plats så som jag vill och önskar så vet jag att min vardag kommer och bli lättare.

Tillbaka till Kouture, så har vi marknads dag i morgon på Karl Johan med massa fina erbjudanden. Vi har Itillägg fått in så mycket fint att jag kommer och gå konkurs privat snart haha. Det är verkligen såååå svårt och motstå kläderna när dem hänger där så fint. I tillägg till när kunderna provar dem och ser SMASHING ut på dem. Då måste jag bara ha det själv haha 🙂

20130913-223719.jpg

En favorit outfit från Kouture just nu är absolut Hector boots , kouture byxan med vår fina guess jacka som jag är stor förälskad i.

20130913-223949.jpg

En annan är vår Harem byxa som jag är beroende utav. Dem är bara så sjukt bekväma och det bästa är ju att det är trend haha. Det känns som om man har mjukisar på sig haha. . . Ni hittar allt på http://www.kouture.no / http://www.kouture.se / http://www.kouture.dk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s