Back to reality

Hej på er där ute. Nu är jag tillbaka i från Dubai. Resan var varit så fantastisk att det går inte och beskriva i ord. Jag har saknat Alvira såååå mycket. Men jag behövde verkligen en resa där jag bara kunde tänka lite på mig själv och mina egna behov. Jag har sovit 10-12 timmar kontra 5 som jag vanligtvis gör. Jag har suttit och ätit måltiderna kontra stressiga måltider där jag står och slänger i mig mat. Jag har solat , badat , tagit massa massage och knutit upp ryggen , shoppat och rent sagt bara återhämtat krafterna. Detta behövdes verkligen. Grunden till att jag inte bloggat från Dubai var just att jag behövde en break. Vardagen är verkligen så häftig just nu. Därför är det extra viktigt och ta vara på hälsan. I en vecka handlade det bara om mig och mina egna behov. Jag var själviskt något man absolut borde få vara av och till.

Nu är jag tillbaka och är laddad med massa energi och krafter. Det är så mycket som hänt under veckan jag varit borta. Jag har så mycket och ta igen här hemma. Men det ser jag bara fram emot. Min nya motivation är min nya baby PRADA 🙂 . . . Köpte den i Dubai. Många kan tycka och säga sin mening , men för mig handlar det om och unna sig något man jobbat för själv. Jag jobbar och står på varje dag. För mig är det en belöning.

20131010-194112.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s