Personal middag @ Olivia

Har precis kommit hem i från Olivia där vi haft ett mysigt litet personal möte. Samtidigt som vi haft en liten välkomst för vår nya familjemedlem på Kouture för vackra Nina. Jag har haft en lång dag där jag både öppnat och stängt butiken. Jag tog trikken upp till Natalie där vi alla möttes. Där efter tog vi turen ner. Jag var såååå hungrig och lyckades äta upp hela pizzan på 5 minuter haha.

20131010-234318.jpg

20131010-234330.jpg

20131010-234341.jpg

20131010-234401.jpg

Nu är jag så mätt att jag tar bara en dusch innan jag lägger mig. I morgon blir det en super spännande men hektisk dag. Vi får nämligen in MASSA fina nyheter i från Milan Fironetti och Steve Madden. Jag lääääängtar.

Godnatt // S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s