Min blogg bekännelse

Just nu sitter jag i min mans Björn Borg pyjamas , i soffan med en påse chips och en stor Pepsi flaska. Tvn går i bakgrunden med något som totalt ointresserar mig. Tanken var att jag skulle packa. I morgon reser jag och Natalie på kjøpesenterkonferansen i Trondheim. Kouture har fått äran till och hålla ett föredrag inför 400 succés fulla personer som lyckats innanför handels branschen. Natalie ska stå på scen och har jobbat sten hårt i flera veckor för och få det till. . . .

. . . ja , jag borde vara stressad och borde egentligen packa. Men något annat får mig och sitta här istället. Jag vill skriva här. . . För och vara helt ärlig har jag funderat på och sluta blogga många gånger. Den ena grunden är att jag inte har tid till och uppdatera. Den andra är att jag inte alltid vet vad jag ska skriva om. När jag tänker tillbaka på varför jag började blogga så var den enda grunden att jag älskar och uttrycka mig i skrift. Det är den enda grunden till att jag inte gett upp på bloggen. Samtidigt som jag inte är en person som ger upp. Jag älskar utmaningar och vill verkligen vinna allt jag gör i livet.

Mina vardags prioriteringar är Alvira & Kouture . . . Kouture & Alvira. Min vardag kan kännas enformig och jag vet inte alltid vad jag ska skriva om. Jag kanske känner att jag ” klagar ” om jag beskriver min arbetes vardag. Eller att det blir för tråkigt och läsa om min ” mamma ” roll. Jag vet inte . . . Allt jag vet är att jag inte vill ha en ytlig blogg. En kliché blogg. För jag är inte en person som älskar och stå i centrum. Jag söker inte efter uppmärksamhet. Samtidigt som det ytliga inte intresserar mig. Jag känner att jag visar något , men menar något annat. En blogg ska vara personlig. Där har jag tappat tråden lite känner jag.

I dag är jag 26 år gammal. Jag är en fru , mamma och karriärs kvinna. Jag är i en helt annan fas i mitt liv en många andra tjejer på min ålder gärna är. Jag har fått till otroligt mycket helt på egen hand. Istället för och fokusera på det ” yttre ” , önskar jag hellre och ha fokus på den jag är. Hur jag kommit dit. Hur jag får till allt i min vardag. Kombinationen utav alla bollar jag har i luften dagligen.  Förstå mig rätt här. Med det yttre menar jag en fasad där man bara är, bara finns. Utan någon personlighet. Det är så svårt och förklara. Jag känner att jag är så mycket mer , har så mycket mer och ge. Med frågan är om det är intressant ?

Jag önskar verkligen inte och ge upp. Jag vill bara ha större fokus på den jag är och på det jag gör. Men målet är och inspirera och motivera. . .  Inspirera i min stil som karriärs kvinna och motivera som en fru och mamma.

Nu när det är sagt , är hjärtat också lättat. Där med borde jag börja och packa och bara lägga mig.

Ha en fin kväll vidare // S

 

6 comments

 1. Hej,
  Har följt dig ett tag nu och tycker om din blogg. Tycker du inspirerar tråkiga mig. Du har så mkt energi och lyckas göra så mkt av ditt liv fastän du är så ung. Och snygg är du ochså! Jag tänker alltid på hur du kan vara så fin när du har barn och samtidigt gör karriär? Det kallar jag inspirerande! 🙂
  Och jag tycker din personlighet speglar igenom din blogg. Jag tycker inte alls att du är ytlig. Tvärtom du verkar vara en väldigt mogen tjej för din ålder och verkar vara en fin pch ärlig människa. Hoppas verkligen inte du slutr blogga. Skriv när du har tid bara 🙂
  Självklart förstår jag om du fortfarande inte vill blogga.
  Önskar dig all lycka verkligen!

 2. leser et par blogger. din er den første jeg stikker innom. innleggene dine gir meg ofte masse motivasjon. din hverdag er spennende å lese om. det er ikke viktig at du oppdaterer veldig ofte. vil fortsette å lese bloggen din sålenge du fortsatt har den. hilsen oslojente 🙂

 3. Hei.
  Syns det du skriver her er, veldig personlig og slik en blogg skal være. Personlig og handle om hverdagens opp og ned turer. Syns ikke du skal slutte, heller skrive når du har tid og føler det er rett. Som du selv skriver handler live ditt om jobb, barn og famile, og det er nok mange av oss som kan lære litt om ett og annet av deg. Så igjen håper du ikke slutter med og blogge 🙂

  Siv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s