En hälsning från Trondheim

Hej på er kära läsare 🙂

Först och främst vill jag VERKLIGEN tacka för dem fina kommentarerna jag fått sedan senaste inlägget. Det värmer mer en det ni tror. För mig handlar om att ni ” intresserar ” er i det jag skriver om. Där med kan jag lova en mer öppnare och ” ärligare ” blogg. En mer personlig blogg med mer inspiration och motivation.

. . . just nu ligger jag ny duschad i sängen och hör på hur Natalie övar sig. Jag är smått hungrig och har knaprat i mig pringels boxen som är en standard produkt på alla hotell rum. Natalie som ska hålla föredraget i morgon , övar massa och jag lyssnar på henne samtidigt som jag sitter och skriver med er.

Mässan har varit så inspekterandes och intressant hit tills. Jag ska berätta mer om vad det hela verkligen går ut på senare. Hit tills har vi fått så otroligt mycket inspiration men också en fantastisk respons utan vår kommande publik. . .I dag har vi lyssnat på föredrag och bara lärt oss utav dem stora. I tillägg har vi även ett stand där vi frontat Kouture och oss.

20131017-010056.jpg

20131017-010207.jpg

20131017-010254.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s