Motivation om framtiden

Skärmavbild 2013-10-19 kl. 22.40.29

 

I tisdags tog jag och Natalie flyget till Trondheim. Vi var nämligen bjudna på kjøpsenter konferansen , där Natalie bla hade ett föredrag inför ca 400-500 personer. För oss var det verkligen en ära och få ens vara där bla alla stora företag innanför handeln som lyckats. Vi var ju också den enda butiken som var där. Vi hade inga förväntningar om vad detta skulle innebära. Natalie var bara så sjukt nervös inför scenen och jag hade bara en uppgift och lugna henne. Väl framme insåg vi hur stort detta egentligen var för oss. Vi har mött på så otroligt många människor , inspirerats men samtidigt utvecklats. Jag älskar verkligen folk som bidrar med en personlig utveckling och ökar motivationen till och lyckats med det man arbetar för. Och höra på föredrag har fått mig och växa något enormt. För mig var det inte bara en konferens , för mig var det även 3 dagar på skolbänken. Den här gången i något som verkligen intresserade mig.

Kouture till en start var ju bara en dröm. En dröm som jag i alla fall haft länge. Jag började arbeta i butik från när jag var 14.  Jag vill säga att jag var en duktig elev som hade bra betyg. Men under gymnasium tiden gick jag igenom en period i mitt liv som fick mig och tappa studie lusten. En kliché va ? I mitt fall vill jag inte kalla det för en kliché. Utan en viktig period i mitt liv som har en stor påverkning på mig i dag. Då jag aldrig gav upp. Istället försökte jag hitta en väg som skulle förändra mitt liv. Ett liv jag själv kunde bestämma över. Ett liv jag själv ville styra.

Jag har nämnt det förr , jag är ett skilsmässobarn. Många utav ” oss ” får lära sig tidigt och ta hand om sig själva. Man kan lätt känna sig annorlunda. Jag gjorde det i alla fall. När jag då började på gymnasium upplevde jag det som kallas ” side effects ” med andra ord var jag bara tvungen och klara mig själv. För mig blev min skola mitt arbete. Jag jobbade och jobbade. Slutade gå på skolan då jag kände att jag utvecklades mer i arbetes livet. Jag utvecklades mer. Jag blev starkare. Byggde självförtroende och självkänsla. Jag skulle inte bara bli bra på det jag gjorde. Jag skulle bli BÄST. Oavsett ställning. Jag ville klättra. Jag ville ha mer hela tiden. Vilket gjorde att jag faktiskt växte upp snabbare en många andra på min ålder. Jag var ju bara tvungen. Under mina arbetes år i butiks kedjor som Kicks , Zara , H&M , Ginatricot och Glitter suktade jag samtidigt mer och mer efter och öppna mitt eget. Jag hade idder ,och bilder i mitt huvud på hur jag hade gjort det om detta vore ” mitt företag ” . Efter lunchen med Natalie så blev den drömmen till verklighet. Den gången visste inte jag vad framtiden skulle visa. . .

Jag vill säga att det inte varit lätt. Och med det vet jag inte heller i vilka ord jag ska beskriva det. Allt i från uppstart , till graviditeten , till pausen för min del , till och offra , från tårar till skratt. Detta är bara en liten bråkdel utav vägen till dit vi är i dag. Dagligen hör jag folk säga att vi är så duktiga. Men det är inte alltid lika lätt för mig och verkligen förstå det. Jag sitter på insidan , inte utsidan. Jag ser allt det tuffa som gör att jag glömmer bort resultaten. Natalie och jag pratar ofta om hur viktigt det är och se det positiva och det vi skapat. Och när jag tänker på att vi skapat Kouture från grund , utan hjälp och helt för oss själva blir jag så stolt att jag blir tårögd. Seriöst vi gick in med 100.000 kr var , och med det har vi byggt en miljon bedrift. En MILJON BEDRIFT på 1,5 år !!!! Hörs det inte orealistiskt ut ? Det låter som en dröm. Och den drömmen lever jag i vardag.

1390701_10153393808550195_1639657524_n

 

Konferensen öppnade verkligen så många dörrar för oss. Mer en det vi anade och trodde. Nu är vi klara för framtiden. 2014 innebär fler butiker , mer ansatta , utveckling på egen kollektion  men framför allt en starkare och utvecklande framtid för Kouture

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s