Gårdagens outfit

20131117-231804.jpg

Igår var det dags för bröllops fest. Det bjöds på otrolig god mat och fantastisk stämning. Det bästa jag vet med bröllop är nog alla fina talen som hålls. Jag lyckas alltid och gråta och bli enormt känsligt. Det kan bero på hur vackert och fint jag egentligen tycker att det är med bröllop. Där två personer delar en så stor dag med nära och kära. Där man bevittnar det mest fantastiska som finns i livet som är ren kärlek mellan två personer. Hela ceremonin var så vacker och fin. Det värmde och få dela den här dagen med våra vänner.

20131117-232423.jpg

20131117-232448.jpg
Igår hade jag på mig en ny midori klänning , svarta pumps från Steve Madden och nya smycken från Kouture. Klänningen och smyckena kommer online i dagarna på http://www.kouture.no annars finns allt i butik.

2 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s