Lite från London

Förra onsdagen tog jag och Natalie en dags tur till London för inköp. Vi tar alltid 07.00 flygen och så går dagen i ett som vanligt. Den här resan bestod utav inköp och inspiration till nya Kouture kollektionen och inspiration utav hur butiker inreder och frontar deras produkter. För oss är det viktigt och alltid vara med i trenderna men också och utveckla vårt koncept. Samtidigt som det hela tiden är viktigt och lära sig utav andra. Vi är fortfarande i start fasen och vi har en del och förändra på till och bli ännu bättre. Fokuset på kundens behov och göra det enklare för kunderna är ett utav våra huvudmål och huvud fokus vi ständigt arbetar för. När vi då reser blir det bara massa arbete , nya idéer och massa planering. London som är en utav Europas shopping stad har verkligen massa och erbjuda. Vi går ju igenom många butiker , men nu känner jag bara att jag inte har lust och köpa något längre. Jag har ju allt jag behöver på Kouture. Jag har blivit enormt kräsen och jag känner att jag hellre vill köpa kläder och saker till Alvira. Men det blev lite smått med mig hem haha 🙂

20131118-193032.jpg
Vi var bla på smycke inköp i London. Man får ju bara lust på ALLT ! Jag älskar strass och vi har ju precis gått in i perioden där det är strass överallt. På den här tiden utav året använder jag massa strass både till kvälls och till vardag. Det handlar bara om hur man kombinerar det. Dessa fantastiska örhängen och armband finns nu på Kouture och kommer säkert online till nästa vecka. Jag hade på mig örhängena och armbanden i lördags på bröllopet.

20131118-193437.jpg
Mina två favorit dofter just nu är i från Burberry. Den lilla fick jag av Natalie , så köpte jag eau de parfum intense i London. Den doftar mer ” rose ” och är så extremt fin. Den sitter verkligen och är inte en parfym som försvinner efter 1 timme. Body Burberry är en fantastisk jul present och ge.

20131118-193901.jpg
Så blev det en ny intensiv grå halsduk i från Louis Vuitton. Jag har sett på det läääänge. Ville ha något diskret men samtidigt något fint som passar till svart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s