God Jul

Vill önska er alla en riktigt God Jul ( även om det var för 2 dagar sedan ) . . . samt en god fortsättning.

Julen betyder otroligt mycket för mig. Det är en tid på året då man verkligen delar sin glädje och kärlek med dem man står nära. Nu när jag blivit mamma tänker jag mer på högtiden och värdesätter den mer. Min höjdpunkt på dagen i år , som förra året är Alvira. Och se henne i sin jul klänning , äta massa massa massa mat och godis , som avslutas med och öppna presenterna sina. Hennes ansiktes uttryck och det lilla leendet. Det betyder så otroligt mycket.

I år firade vi jul hos våra grannar / vänner par. Cesar är i Turkiet på en arbetes resa så det blev bara jag och Alvira hemma. Därför besökte vi våra grannar och firade julen tillsammans. Det var så mysigt. Dem hade familj på besök i tillägg så det blev ett fullt hus kan man lätt säga 🙂

IMG_4947 IMG_4953IMG_4987

Min docka strålade verkligen. Och hade det så otroligt roligt. Hon hade fått i sig så mycket socker , att hon bara löp runt som ett galet troll kl 23.00 om kvällen haha. . . . Mina favorit presenter går i guld. Ny L.V väska , ny parfym i från Micheal Kors och ny guld klocka och armband i från Marc by Marc Jacobs. Har tydligen varit snäll i år haha.

One comment

  1. Hei, Sonena!
    Jeg vil først si at du er en inspirasjon både for meg og andre. Jeg blir facinert over hvordan du klarer å kombinere drømmen din med alt annet. Du er også et forbilde for meg og elsker bloggen din!!
    Jeg har ventet lenge på innlegget om din kjærlighetshistorie som du sa du skulle poste 🙂 håper den kommer snart!
    Lykke til videre og datteren din er utrolig søt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s