Den lilla glädjen är oftast större en det man tror

20131230-234210.jpg

Årets ordentliga sista dag på Kouture avslutas med ännu ett rekord 🙂 . . . Och jag belönar mig med ett extra stort glas med rose vin. Tack för 2013. . . Dagen var ju bara så speciell i dag. I går hade vi inventering och i dag skulle allt registreras. Överföras från vår scanner till kassa systemet. Jag hade gått in till kl 08.45 och tänkte bli färdig med allt innan butiken skulle öppnas. Men nej ! Inget gick som planerat. Efter att ha fått fel manual och gjort massa extra arbete var det bara och starta på nytt igen kl 12.00 !!! Jag klickade och blev så jäkla förbannad. Men det fanns inget jag kunde göra. Sakta började det bli mer och mer folk i butiken. Kl 13.00 hade vi kö in till provrummen som gick nästan ut ur butiken. Och så höll det på från 13-19. Vi sålde och sålde , fyllde på mer och det tog slut lika fort. Jag och Cecilia löp runt som 2 galna idioter och bara log åt varandra haha. Vakten kom flera gånger då han såg att vi hade noll kontroll på något. ALLA skulle ha nyårs klänningar. Vi har nog aldrig sålt så många klänningar på en och samma dag , som vi gjorde i dag. Kan man bli mer stolt ?

20131230-235021.jpg

Nu sitter jag i min soffa med mitt rose glas , lyssnat på musik och tänk över året som gått. Först och främst är jag verkligen dålig på och belöna mig. I dag skulle jag bara göra det. Till er som inte vet så älskar jag rose vin haha. För mig är det en stor belöning. Nu sitter jag och tänkte på vad jag fått till. Hur jag och Natalie byggt upp Kouture. Vi jobbar konstant hela tiden. Då menar jag verkligen det. Egen tid eller fri tid existerar inte. Vi har slagit budgeter varje månad. Vi har stått på golvet och hjälp våra kunder. Vi väljer våra egna märken , våra egna plagg och skapar en helt ny stil på marknaden som faktiskt säljer. I tillägg designar vi våra egna kläder. Det motiverar mig så sjukt mycket. Vem skulle ana att jag en dag skulle driva en miljon bedrift jag själv byggt upp med bara mina två händer ? Det är så sjukt och tänka på. För mig har det aldrig handlat om pengar. Utan för mig handlar det och skapa något man trivs med och kan vara stolt över. Jag vill att Alvira ska vara stolt över mig. Jag vill vara en stark förebild för henne. I dag är jag stolt över min butik och ser på Kouture som en dröm och en hobby. Kouture är min livs stil. Det är mitt. Av och till eller ofta glömmer jag det. För jag är så uppslukad i mitt jäkla dåliga samvete vi gärna tar i ett annat inlägg haha. Men nu ska jag fylla på mitt glas och bara njuta mitt egna mästerverk Kouture

* K Ä R L E K * // S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s