REAN har startar på Kouture

Sale Shopping Tips

 

Godmorgon. Då var FÖRSTA måndagen på året här. Det känns verkligen så bra. Ett nytt år med massa nya möjligheter. För Kouture är det absolut en speciell månad. Det är sista månaden vi är kvar i vår gamla lokal. Den 1 februari flyttar vi. Det känns gott men samtidigt trist och behöva ge upp lokalen det hela startades i. Men vi måste alltid tänka på och utveckla oss för och skapa det vi drömmer om.

Detta innebär att vi nu startat den stora flytt rean på Kouture. Vi har en MASSA MASSA MASSA fina produkter på rea nu. Besök oss gärna i vår butik eller så kan man handla online på http://www.kouture.no

Önskar er en fantastisk dag vidare // S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s