Kouture SS14

20130531-124551

För ca 1 år sedan satt jag och Natalie med tanken om och skapa vårt eget märke. Vårt eget vare märke som skulle representera oss. Men också ett vare märke som VI skulle representera. Det handlade bara om och satsa och våga skapa något unikt. Kläder har vi massa utav på marknaden. Vi var bara två tjejer med stora drömmar. Varför skulle vi lyckas ? Vad gör oss så unika ? Varför skulle just vår design vara speciell ? Ja vi satt med massa tankar , hur , när , var och varför. Det är viktigt och i fråga sätta sina drömmar. Kritisera dem och mot argumentera med sig själv om varför just DIN ide ska lyckas och säljas. Vi hade inte den blekaste aningen om hur vi skulle få till det. Vart vi skulle starta. Vi följde bara drömmen. När en dörr stängs , öppnas det en annan. För det finns 1000 av dem. Det handlar bara om och knacka på rätt dörr.

Våren 2013 reste vi två till Hong Kong med drömmar. Utan och veta vilka resultat vi skulle komma hem med. Vi trodde på oss. Vi trodde på vår ide. Något man måste göra för och lyckas. Man måste våga satsa 200 % utav sig själv. Glömma alla konkurrenter , glömma vad som finns på marknaden , tro på just sin produkt och sin ide , sitt vare märke och satsa sky högt från starten. För att andra ska tro på den måste du tro på den själv. Från dit djupaste inre. Och det gjorde vi.

Vi fick vår första kollektion i slutet av augusti. Vi hade inte den blekaste aningen om vilken respons vi skulle få. I den stunden jag packade upp kläder i från den första kartongen tog det inte mer en 3 minuter innan en kund köpte en tshirt i från vår kollektion , VÅR egen desigande kollektion. Det kanske låter helt galet men jag flög i taket. Jag blev så glad men samtidigt så otroligt stolt. Och så fortsatte det. Vi började och sälja mer och mer. Både i butik och över nätet. Tanken över att tjejer i hela Norge , Sverige och Danmark beställde kläder i från VÅR kollektion vi själva designat var obeskrivlig. Den är obeskrivlig fantastisk.

Första kollektionen var som en test. En ” promo ” Nu vet vi att vår ide , vårt vare märke säljer. Vi gick in hel hjärtat med det och trodde inte bara på oss själva , men också på vårt vare märke Kouture. Vilket jag tror är resultatet på vår succé.

2014 är här. Ett år jag ser på med stora möjligheter. Ett år jag känner mig starkare en någonsin. För i år ska vi satsa ännu mer på just vårt vare märke. Vi ska producera mer kläder , höra mer på våra kunder och sätta deras behov i ännu större fokus. För i år ska Kouture utvecklas ännu mer. Vi ska satsa ännu mer och jag ser så otroligt fram emot det.

Vi startar med vår kollektionen. Och idéerna till den kommer från oss , våra kunder och massa inspirations bilder.

Skärmavbild 2014-01-13 kl. 21.44.31 Skärmavbild 2014-01-13 kl. 21.45.53

Jag längtar som en unge med och få arbeta och skapa den här kollektionen. Vi har så många ideer , färger och plagg vi bara kan bestämma helt själva om hur vi vill ha det. Det är nog det bästa med och skapa något själv. Det blir ditt och unikt.

/ S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s