En liten present från mig . . . till mig mig :)

Det går väll inte och missa snö kaoset , minus graderna och dem gråa dagarna i Oslo. Är det bara jag som tycker att det är fruktansvärt ? Jag klarar inte och se något positivt med snö och kyla hur mycket jag en försöker. Jag vill helst inte ens sätta foten utanför dörren !! Vad gör man då ? Jo man belönar sig med en tidig födelsedags present med sol och värme. YES det blir Dubai igen haha 🙂 Även om det blir i mars så måste jag ha något och se fram emot. Min man hann bara lämna Alvira på dagis , kom hem och där hade jag hunnit bokat resan. Dem spontana resorna är oftast dem bästa. 10 dagar med sol och värme. Detta ser jag VERKLIGEN fram emot efter en tuff arbetes period och en tuff vinter.

20140117-001548.jpg

20140117-001557.jpg

. . . först blir det Köpenhamn , Milano och Stockholm :))))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s