Något och se fram emot

Godmorgon på er 🙂

Det går inte och se bort ifrån att det snöat i flera dagar nu , vilket resulterat i att man stänger in sig. Jag stänger in mig i alla fall. När jag stod upp i morse och tittade ut tänkte jag bara på sol och bad i Dubai. Vad gör jag då ? Jo jag värmer en kopp te och sätter mig framför pcn och beställer skor och ny väska för och muntra upp mig haha. Det är sjukt farlig med kyla och snö i mitt fall haha. Behöver något och se fram emot. Längtar bara till Dubai nu 🙂

Skärmavbild 2014-01-27 kl. 23.45.33Skärmavbild 2014-01-27 kl. 23.47.36

Ny väska och nya sandaler i från Tory Burch som kommer och bli super fina till sommaren och i Dubai. . . .

Önskar er en fin tisdag vidare // S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s