Fashion week i CPH

20140130-070432.jpg

Sitter på flygbussen mot flygplatsen och tänker på om jag glömt något. Det hade varit så typiskt när jag stress packade i natt innan jag skulle upp 5 timmar senare. I dag reser jag och Natalie på ett utav våra årliga resor till Fashion week i Köpenhamn. Det innebär en massa inköp till hösten , möten och mingel med både gamla leverantörer, nya leverantörer och massa andra kända folk innanför branschen. Det är så motiverandes och träffa folk som verkligen fått det till. Jag lär mig så otroligt mycket. Det är 3 hektiska dagar med besök på alla dessa mässor. Det viktigaste för oss efter inköpen är just inspiration. Vad kommer till hösten 2014 !! Känns så konstigt och tänka på vad man ska köpa in till 6 månader fram över. Men det är så det fungerar med dem stora märkena. Drömmen är också och ha ett eget stand med vårt eget märke Kouture på en av mässorna en dag. Den dagen är inte långt i från 🙂

20140130-071048.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s