Victoria Black Blazer

20140201-000305.jpg

I kväll har jag en total outfit i från mitt eget märke Kouture. Jag har byxor , linne och blazer / jacka i från mitt eget märke jag själv varit med och designat. Ibland går det bara inte upp för mig på vad jag egentligen fått till. Men och gå ut i kläder man älskar och trivs i , och kläder man har precis som man önskar och vill är en underbar känsla. Byxan har vi ju sålt slut men den kommer in igen om några veckor. Då i svart , navy och grå. Victoria black blazer kan man använda som en ” blazer överdel ” inomhus just nu. Men till vår / sommar som en finare ytter jacka över finare outfits och klänningar. Jag ÄLSKAR den och ni hittar den i butik och online HÄR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s