Godnatt

Hej på er 🙂

Jag känner att kroppen börjat och gå på reserv den här veckan. Jag har varit säng liggandes hela helgen med en hård förkylning följt av feber i nästan 5 dagar. I tillägg är kroppen ganska så trött tror jag haha. Men det har inte stoppat mig från och INTE jobba. Seriöst vem vill inte jobba i den nya fräscha butiken? Jag längtar som en unge varje dag. Det känns så konstigt egentligen. För det är ju samma butik. Fast ändå inte. Det är ju dem samma sakerna men ändå inte. Det känns som om jag plötsligt är på en ny arbetes plats med samma kollegor. Nu kan jag andas i butiken. Jag känner mig inte instängd. Det är så mycket roligare och hjälp kunderna nu när man känner att dem också är mer avslappnade och fria. Jag blir mer avslappnad. . . Och mer behövs det. Jag har jobbat 6 månader nonstop. Haft en sjukt hektisk höst / jul / vinter där det varit långa och intensiva arbetes dagar samt långa veckor. Som jag nämnde innan går kroppen garanterat på reserv men mitt psyke är fulladdat av energi. Så på fredag tar jag den liten svip tur till Stockholm för och hälsa på familjen. Har inte sett dem på över 6 månader nu. Därefter blir det ned räkning till Dubai 🙂 . . . och i det köpte jag en ny familje resa till Antalya / Belek i juni. Nu har jag massa och se fram emot men innan dess väntas massa jobb jobb jobb och så kan jag resa med gott samvete. En förtjänad semester haha. Älskar verkligen min vardag, min livstil, min kära partner in crime Natalie och jag älskar KOUTURE ❤

20140226-225349.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s