Klar för Stockholm

Ligger ned packad i sängen och leker lite med mobilen i väntan på min man som fortfarande sitter i ett möte. Först har jag inte sett han på 4 dagar då han varit bortrest. Så kommer jag hem och ser han i knappt 7 minuter innan han kör iväg för och arbeta mer. Förstår ni vart jag får min arbetes motivation ifrån ? Så han jobbar och jobbar och jag gör detsamma.

I morgon reser vi till Stockholm och jag längtar som bara den. Först ska jag in och öppna butiken och få kontroll där. Sedan är det raka vägen hem till mamma och äta massa god mat och vila ut i hennes stoooora säng. Med tv på sovrummet haha. Ska bara ta det med ro och umgås med familjen. Jag klarar inte och slappna av här hemma i Oslo. Jag känner att jag är på jobbet även om jag är hemma. Tankarna är i butiken konstant hela tiden även om jag har ” ledigt ” men det är bara lättare och koppla av när jag vet att jag är långt borta. Ska i och för sig på ett inköps möte på måndag med Lipsy i Stockholm då dem även har ett kontor där.

Dagen har som vanligt gått i ett. Vi har fantastiska resultat om dagen och allt flyter bara på som vanligt. I dag hade jag på mig min nya jeans skjorta i från MET tillsammans med The skinny pants i från Kouture & Hector Boots. Jag har aldrig gått med jeans skjorta för. Men efter att ha sett Natalie med den outfiten var jag bara tvungen och härma haha 🙂

20140227-225535.jpg

20140227-230957.jpg

Outfiten finns och köpa på http://www.kouture.no eller i butik 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s