Back in Oslo

20140304-225028.jpg

Efter en fantastisk helg i Stockholm är vi tillbaka i Oslo. Även om det blev en liten resa var den super mysig. Vi körde tur retur. Det gör vi alltid. Och Alvira sitter i bilen och leker, lyssnar på musik och sjunger med. Eller så sover hon. Resan tar ca 6 timmar men det känns alltid mycket kortare. Jag vet inte men det kan ha med och göra att jag älskar och åka i bil. Väl framme har vi bara umgåtts med mamma och mina syskon. Alvira som lärt sig namnen på alla hemma älskade och repetera och ropa på alla. Hon stor trivdes och det gjorde vi också.

Nu är det nedräkning till Dubai. Exakt 3 veckor till weeeeeeei :)))))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s