Dubai-Turkiet-Ibiza-Dubai

20140309-235200.jpg

Om 2,5 veckor reser vi äntligen till Dubai. Den här gången blir vi borta i 10 dagar. Vi ska bara slappna av varje dag med massa sol och bad. God mat. Kvalitets tid med varandra och massa tid med Alvira. Så kommer också shoppingen som en stor bonus haha.

20140309-235741.jpg

I juni tar vi med barnen till Turkiet. En hel vecka på ett all inclusive hotell i Belek. Med massa aktiviteter för barnen rätt vid stranden. Där blir vi i en hel vecka. Jag har aldrig varit i Turkiet. Min man har varit där ett antal gånger i under olika jobb uppdrag. Så det ska bli spännande och uppleva något nytt.

20140309-235941.jpg

I slutet på juli reser vi ner till Ibiza för och fira Natalies 30 års dag. Ännu ett ställe jag inte rest till förr. Eller min man för den delen. Den här gången blir resan utan barn.

. . . så avslutar vi det med en vecka i Dubai. I år har vi planerat och köpt resorna i förväg. Jag behöver den motivationen till och jobba mer. Mina vardag ser så likadana ut. För mig handlar det bara om och jobba just nu. Jag är ung och har massa energi och krafter just nu. Och samtidigt ha möjligheten till och skapa och bygga min egen framtid. Därför är det så viktigt och ta en liten semester utomlands en vecka här och där. Samtidigt är det en påminnelse om vilka resultat hårt arbete kan belönas med. 4 stora utomlands resor på 1 år är inte dåligt !! Så nu ska det ges 200 % dem kommande 2 veckorna innan vi tar årets första semester 🙂

// S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s