Pajar & Mou till hösten 2014

20140311-231955.jpg

Vart tar tiden vägen? Jag förstår seriöst inte hur fort tiden går. Eller hur snabbt dagarna försvinner. Det går konstant i ett. Jag älskar det men samtidigt hinner jag inte alltid med i svängarna bara. Det är jag bara ett täcken på att dagarna är innehållsrika och att man trivs i vardagen 🙂

Igår hade vi inköps möte med Pajar och Mou. I dag med Steve Madden. Det känns inte bara konstigt och köpa in saker till kommande hösten/vintern. Utan det är verkligen så svårt och veta vad som säljer mer och vad som säljer mindre. Vilka modeller och färger man ska fokusera på. Svart går i och för sig alltid hem. Dem nya färgerna är svårare. När vi är på inköp kan vi inte bara tänka på vad vi tycker är fint. Vi måste tänka på vad kunderna frågar efter i tillägg. Kombinationen blir alltid bra till slut. Samtidigt känns det så konstig och köpa in kläder till 6 månader fram. Men det bästa är allt fint man har och se fram emot 🙂 Vi får in allt till September.

20140311-234436.jpg

20140311-234444.jpg

20140311-234504.jpg

20140311-234514.jpg

Se så fin jacka jag köpte till Alvira i samma svängen. Jag längtar redan till och se henne i den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s