Good start

20140312-102552.jpg

Godmorgon 🙂
Då startar dagen på Kouture som normalt. I dagarna var jag på Miinto kontoret och tog massa fina bilder till vår nyheterna. Nu är dem uppladdade på vår hemsida så det är bara och starta nät shoppingen. Jag har själv gått helt BANANAS på det nya som kommit in. Köper in en massa till Dubai och slösar bort fick pengarna på Kouture istället haha. Men kan bara inte låta bli.

20140312-102851.jpg
En av mina absoluta favoriter är Sally dress blue i från Dry Lake. Den här klänningen kommer jag använda MYCKET i sommar. Är helt förälskad i både modellen och färgen. Just LOVE it !!! Ni hittar allt online på http://www.kouture.no eller i butik.

// S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s