Nyheter i från vår egen kollektion :)

I onsdags fick vi in 18 kolli med massa fina nyheter i från vårt eget klädes märke Kouture. Jag blev verkligen så ledsen över att allt kom samma dag som jag reste. Att det inte kunde komma dagen innan så att jag kunde få sett det också. Nu har jag verkligen något och se fram emot när jag kommer. Vi har jobbat så hårt med det här och jag vill bara prova allt. Det är inte så lätt, utan det ligger verkligen hårt arbete bak det. Hade verkligen varit så roligt och få sett resultaten. Jag har fått massa bilder utav Natalie och det ser verkligen såååå fint ut. . . TÄNK er det är MIN egen kollektion. Mitt märke, mina ideer och ja !!! Jag kan inte hitta ord till och förklara det riktigt. Blir bara så STOLT 🙂

 

20140109-234451.jpg

The Skinny Pants sålde slut med en gång. Nu har vi fått in den igen. Det är seriöst den bästa byxan EVER !!!! jag har tvättat mina ( jag har 5 st ) kanske 50 gånger på 30 grader. Dem är lika fina, har fortfarande färgen och ser som nya ut. Jag bor i byxorna har dem typ varje dag haha. Dem är så perfekta bara. Klarar inte en annan byxa nu. Vi har fått in den i svart, grått och Navy. Allt finns i butiken nu. Annars kan den svarta beställas HÄR.

20140327-220142 20140328-213606

 

Det är bara lite smak prover på vad jag fått utav Natalie. Topparna ser super fina ut. Dem finns i olika färger och kommer online när jag kommer hem och kan ta bilder på allt. Annars får ni ta turen inom butiken så hjälper tjejerna er med och visa det nya 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s