Borta bra men hemma bäst

20140406-224458.jpg
Efter 10 fantastiska dagar i Dubai är vi tillbaka i Oslo. Jag har haft det så otroligt bra. Vi startade varje dag med flera timmars sol och bad vid bassängen. Där efter drog ordnade vi oss alltid och tog taxin ut för och njuta resten av Dubai. Detta gjorde Alvira väldig utmattad mot kvällen vilket resulterade i att hon sov 11-12 timmar om nätterna. Hon sov till 11-12 på dagen vilket gjorde att vi också fick sova ut läääänge. Nästan allt för länge haha. Vi har ätit massa gott, shoppat enormt mycket och bara njutit varje dag utav Dubai tillsammans. Jag behövde verkligen den här resan för och återhämta krafter men också för och få tid med familjen. Och det har jag ABSOLUT fått. . . Sista dagen i Dubai ville jag bara hem. Nu har jag haft en allt för lång break i från butiken. Jag vill bara ner dit med gång för och se allt det nya och fina vi fått. Det kliar ut i fingertopparna. Det känns skönt och vars hemma igen och komma in i rutiner. Nu är vi klara för massa jobb och nya utmaningar 🙂

20140406-225426.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s