Nyheter i garderoben

20140407-220348.jpg

För en fantastisk start på veckan. Jag mötte upp Natalie kl 08.00 utan för butiken innan vi gick in tillsammans. Hon ville visa vår kollektion till mig och gå igenom allt som hade kommit. Hon började och prata om allt möjlig i förhållande till kollektionen men jag klarade inte och lyssna, utan gick direkt på kläderna med en gång hahaha. SHIT det var sååååå mycket fint. Jag blir verkligen så otroligt stolt över den nya Kouture kollektionen. Den första som kom var en liten ” promo ” det vill säga ett litet test. Och den kollektionen gick som smör. Vi sålde slut en del direkt från starten. Vi behövde den tron på oss till och skapa en ännu större och bättre kollektion. Det här har vi jobbat dag och natt med. Och vi ska arbeta ännu mer med det. Den nya kollektionen som kommit ser bara heeeeelt fantastisk ut. Bas plagg som är vardags fina och eleganta i härliga vår färger. Jag gick ju helt amok och fick med mig en hel påse med kläder. Och ännu mer återstår haha. Jag älskar verkligen. Jag hittar inga ord i och beskriva min stolthet utan repeterar bara att jag älskar den haha. I morgon ska jag på Miinto för och ta bilder på hela kollektionen så att den kan komma online i Norge / Sverige / Danmark i slutet på veckan. Det är så otroligt roligt och se hur bra det säljer. Det har inte gått upp för mig att tjejer i Skandinavien går runt med MIN kollektion och design. Detta ska absolut firas stoooort snart.

20140407-221341.jpg
Se på dem fina pastell färgerna. Det är bara en bråkdel utav vad som kommit. Jag är så ivrig nu. Har fått en ny garderob i enbart MINA egna kläder. . . . Nu jobbas det hårt med sommar kollektionen som kommer och bli minst lika fin och bra. Jag lever lite i min egen dröm värld just nu. Jag har verkligen realiserat en dröm. Min dröm. Jag älskar min vardag och mitt jobb. Det är mim livstil och min största hobby ❤

Så var jag ju i Dubai förra veckan där jag också köpte hem lite smått och gott.

20140407-221746.jpg
Jag fick dessa fantastiska Christian Louboutin skorna utav min man i födelsedags present.

20140407-222346.jpg
Så har jag köpt mig en ny väska i från Gucci. Jag har sett på väskan så otroligt länge och varit nära på och köpa den här hemma i Norge. Den här gången slog jag till i Dubai hihi 🙂

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s