TT Vulkan

Beklagar verkligen blogg torkan som varit. Jag är helt eländig på det av och till. Även om jag tänket på det dagligen så får jag inte till det. Jag förstår inte varför?? Det är så mycket annat jag får till så varför ska det här vara ett problem ? Jag intalar mg det dagligen. Och jag envisas. Nya steg varje dag. Även om det bara är ett hej eller hejdå. Ja bara ” kom inom ” !!! Men nej allt ska då inte vara lätt !!

I alla fall. Jo vad händer i mitt liv om dagen ? Bortsett från Kouture? Har jag ett liv då ? NEJ haha. I mitt liv just nu står jag upp på morgonen, hjälper Alvira om morgonen och gör henne klar till dagis så att Cesar kan köra henne. Där efter fixar jag mig och tar bussen till Kouture. När jag kommer hem överlappar jag Cesar och tar Alvira medans han sätter sig i bilen för och jobba vidare. Jag har aldrig nämnt det förr, men han har öppnat en resturang som har sin stor öppning nu på fredag. Och den heter TT Vulkan.

20140514-235442.jpg
Ja det är Cesars nya projekt. Och jag är mer en super stolt över honom. I snart 6 månader har dem jobbat dag och natt för och äntligen fått till det här. En nästan 350 kvm stor restaurang på Vulkan. När dem fick lokalen var den helt tom. Det fanns inga väggar, inga stick kontakter, inget ordentlig golv. Det var bara en tom stor lokal utan något som helst. I dag har dem skapat och format den stora tomma lokalen till en fantastisk fin restaurang.

20140514-235915.jpg

20140514-235927.jpg
En så länge har jag inte super goda bilder men det kommer. Jag lovar. Och maten är så jäkla god. Jag lovar och skriva mer om TT nästa vecka tillsammans med mer bilder.

Till er som bor i Oslo eller ska till Oslo den 16-17 maj rekommenderar jag och ta turen inom. Dem öppnar dörrarna kl 19.00 den 16.05 då bjuder dem på välkomst dricka, mat och mingel. Ser verkligen fram emot det.

Vi ses där !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s