We <3 the new Kouture collection

Dagarna går seriöst i ett. Tiden går extra snabbt när man verkligen ser fram emot varje dag. Och faktiskt har en innehållsrik vardag. Jag älskar det jag gör just nu. Jag brinner verkligen för det. Vare dag är som en ny underbar dag. Kouture är verkligen under utveckling och det skrämmer mig. För och vara helt ärlig är jag super nervös. Det går ju så bra om dagen bara. Men det är ju bara tecken på utveckling och framgång eller hur ?

Just nu arbetar vi verkligen med vår egen produktion. Det är spännande, krävande och man måste verkligen vara tålmodig. Men när man ser resultaten på sitt eget mästerverk, blir jag bara mer motiverad till och fortsätta. Vi är som sagt bara i en start fas. Jag har massa mer och lära mig. Det kommer med tiden. Just nu är fokusen på och få ut en stil, en personlig stil på papper med en penna. Det är då inte lätt när man inte kan rita haha. För mig är varje plagg verkligen en reflektion utav mig känner jag. Det är MIG !!! Det är en stil som jag skapat. Nu ser jag hur min egen kollektion säljer dagligen. Över nätet men också i butiken. Vi säljer och vi säljer. Jag blir verkligen rörd och stolt över mig själv. Det här har jag och Natalie skapat. Och mer ska det bli. Nu är målet och komma sig ut i andra butiker med vårt märke, men också öppna fler butiker. Och ja vem vet när och var det blir ??

 

Skärmavbild 2014-05-21 kl. 21.29.51 Skärmavbild 2014-05-21 kl. 21.31.48 Skärmavbild 2014-05-21 kl. 21.33.10 Skärmavbild 2014-05-21 kl. 21.35.29

 

Dessa fantastiska godbitarna finns online på http://www.kouture.no Igår satt jag och kämpade med och ladda upp en massa nyheter i från Kouture på den svenska sidan occkså. Jag vet att det går lite sakta där av och till. Vi har bara så mycket om dagen här i Norge. Men vi arbetar självklart på saken. Oavsett nu finns det massa fint online på http://www.kouture.se

2 comments

  1. Hej vackra du!
    Det finns två plagg på miinto.no från kouture som jag så gärna skulle vilja ha!! Fraktar ni till Sverige också? Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Shqipe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s